Реал Мадрид разби с 6:1 Расинг Сантандер в мач от осмия кръг на Примера дивисион, а португалската звезда на домакините Кристиано Роналдо наниза четири от попаденията.

Домакините поведоха още в 10-та минута, когато Ди Мария подаде към Игуаин и той се разписа за 1:0. Само пет минути по-късно Игуаин подаде към Роналдо, който удвои преднината на Реал Мадрид.

Реал Мадрид вкара трети гол в 26-та минута, когато Йозил открадна една топка и подаде към Роналдо, който се беше пласирал на втората греда и без проблеми отбеляза своя втори гол в срещата за 3:0.

В началото на второто полувреме Реал Мадрид продължи да вкарва и в 47-та минута Ди Мария асистира на Роналдо за третото попадение на португалеца в срещата.

Реал Мадрид получи право да изпълни дузпа в 55-та минута, когато Сисма фаулира Ди Мария в наказателното поле на Сантандер. Наказателният удар бе реализиран отново от Роналдо.

В 63-та минута Чаби Алонсо подаде добре към Йозил, който си овладя по фантастичен начин топката и я прати за шести път в мрежата на Тоньо.

Расинг стигна до почетно попадение в срещата, след като в 73-та минута Диоп изненада Касияс и бе точен за крайното 6:1.

Реал Мадрид завърши с човек по-малко, след като Ди Мария напусна контузен мача в 89-та минута.

Реал Мадрид продължава да е начело във временното класиране в Примера дивисион с актив от 20 точки. Сантандер е на петнадесета позиция със 7 точки.