Гарет Бейл дебютира с гол за Реал Мадрид при равенството 2:2 като гост на Виляреал на стадион „Ел Мадригал“ в мач от четвъртия кръг на Примера дивисион. По този начин Реал Мадрид загуби първи точки и изостана от лидерите Барселона и Атлетико Мадрид.

Освен Бейл официален дебют с екипа на Реал Мадрид направи и Асиер Ияраменди.

Виляреал започна силно мача и поведе в резултата в 20-та минута, когато Бруно подаде към Перейра, който продължи към Кани, а той от точката на дузпата прати топката във вратата на Диего Лопес.

Три минути по-късно домакините изпуснаха идеална възможност да удвоят своята преднина, когато след добра комбинация Акино остана сам срещу Лопес и стреля, като вратарят отрази удара, но топката се върна във футболиста на Виляреал, който отново шутира, а стражът на Реал Мадрид за втори път в рамките на няколко секунди се намеси решаващо и успя да отклони кълбото и то излезе в корнер. В 30-та минута Акино отправи опасен далечен удар, но Диего Лопес показа добър рефлекс и спаси.

Реал Мадрид изравни резултата в 38-та минута, когато Лука Модрич пусна добър пас в наказателното поле на Виляреал към Даниел Карвахал, който продължи топката към Гарет Бейл, който на празна врата вкара за 1:1.

Виляреал можеше отново да излезе напред в резултата, когато в 53-та минута Перейра подаде към Жауме Коста, който отблизо пропусна да вкара в опразнената врата, като прати топката в страни от левия стълб.

Гарет Бейл напусна терена в 61-та минута, когато бе заменен от Анхел ди Мария.

Реал Мадрид поведе в 63-та минута, когато Карим Бензема стреля, но Серхио Асенхо спаси, след което при добавката Кристиано Роналдо прати топката в мрежата на Виляреал.

Виляреал бързо успя да изравни резултата. В 69-та минута Кани направи отличен пробив и стреля, но Диего Лопес спаси, след което при добавката Джовани дос Сантос вкара за 2:2.

До края на мача футболистите на Реал Мадрид се опитаха да стигнат до победен гол, но така и не успяха.

Реал Мадрид има актив от 10 точки, колкото и Виляреал, докато Атлетико Мадрид и Барселона имат по 12.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО ТУК!