Нападателят на Реал Мадрид Рууд ван Нистелрой се надява неговият отбор да преодолее Лацио в срещата от последния кръг на груповата фаза на Шампионската лига, за да може „кралският клуб” да намери място в следващия етап.

„Това ще е необичаен двубой. Мач равен на финал. Среща, в която може да се случи всичко. Ние сме длъжни да играем нашия си футбол – нещо, което правим винаги. Тогава всичко ще се нареди както ние искаме”, категоричен бе нападателят.

Ван Нистелрой похвали играта на Горан Пандев и Томазо Роки, които според него са класни футболисти. „Лацио е силен тим, а всеки техен играч за отбора. Помня последния ни мач срещу тях, в който те направиха само две смени. Без съмнение ние трябва да се представим добре”, добави нападателят.

Във временното класиране Лацио се намира на последната позиция в Група С на Шампионската лига с 5 точки. Лидерите Реал Мадрид и Олимпиакос са с по 8, а третият в подреждането е Вердер Бремен с 6. Срещата между „кралския клуб” и Лацио е тази вечер, в другия мач Олимпиакос посреща „бременските музиканти”.