Бащата на Диего Симеоне – Карлос заяви, че в Атлетико Мадрид трябва да са наясно, че в един момент синът му ще напусне треньорския пост, който заема в момента и ще предприеме ново предизвикателство в своята кариера.

Карлос Симеоне смята, че този момент приближава и в Атлетико трябва да са подготвени.

„Диего се чувства много добре в Мадрид. В един момента обаче, той ще направи промяна. Не знам дали ще отиде в Италия или Англия, но това е нещо неизбежно. В Атлетико трябва да са наясно, че това ще се случи и ние наближаваме този момент“, коментира бащата на Чоло.

„Един ден Чоло ще стане и селекционер на Аржентина, но моментът не е сега. Ще трябва да изчакаме няколко години. В момента той се нуждае от всекидневна работа, с поне един мач на седмица“, добави бащата на треньора на Атлетико Мадрид.

Симеоне нямал търпение да се махне от Мадрид заради Интер

 

„Мисля, че когато навърши 50-55 години, той ще поеме националния отбор на Аржентина. Той обича този тим.“

Спрягат сънародник на Чоло за негов наследник в Атлетико

 

„Най-тежкият момент, в който съм виждал Диего да изпада е след загубата на финала на Шампионската лига през 2016 година в Милано. Никога преди това не го бях виждал толкова разстроен и наранен. След финала той не знаеше дали да остане начело на Атлетико или да напусне. Той ще преодолее всичко и ще излезе по-силен“, каза още Карлос Симеоне.

Симеоне остава начело на Атлетико Мадрид