Старши треньорът на Барселона Херардо Мартино заяви след победата над Селтик, че това е най-добрият мач на каталунците от началото на сезона.

„Това бе най-добрият ни мач от началото на сезона. Представихме се на едно много добро ниво. За мен е важно, че играхме през всички 90 минути на високи обороти”, коментира Мартино.

„През по-голямата част от мача тотално контролирахме притежанието на топката, задържахме, когато трябваше, атакувахме директно, когато бе необходимо и играхме с много спокойствие”, добави Тата.

„Мисля, че съдията правилно изгони футболиста на Селтик”, продължи треньорът на каталунците.

„Предпочитаме да играем с Лео в състава си, но има и такива момент, в които трябва да се справяме без него. Играчи като Лео и Неймар могат да направят разликата в мача. Неймар се представи на много високо ниво в тази среща.”

„Марк Бартра е в Барселона, защото притежава необходимите качества. Той игра чудесно и не остави никакви шансове на противниковите футболисти. Много се радвам, че той влезе в ротацията на отбора. Това означава, че Пике и Масчерано ще могат да получат достатъчно време за почивка.”

„Мисля, че Пуйол и Масчерано ще бъдат на разположение след паузата в първенството и ще разполагам с четирима централни защитници”, каза още Херардо Мартино.