Положението в съблекалнята на Барселона става все по-напрегнато. След откритото недоволство на звездата Лео Меси срещу наставника Луис Енрике, сега мрънкане се чу и от резервния вратар Марк-Андре Тер Стеген. 

Германецът, който е стигал и до националния отбор на родината си, е твърда резерва на безспорния титуляр Клаудио Браво. И двамата дойдоха през лятото, но чилиецът е предпочитан от треньора, а засега оправдава доверието му с феноменални изяви. Което обаче не се харесва на Тер Стеген. 

"Бих излъгал, ако кажа, че ми харесва положението в тима в момента. Не обичам да съм дълбока резерва и не ме задоволява тази ситуация сега. Трудно ми е и не мога да кажа, че ми е лесно да седя на пейката само като зрител."

"Искам да бъда номер едно в отбора и вярвам, че това ще се случи, ако продължавам да работя усърдно. Ще се постарая да покажа, че аз съм по-добрият избор за треньора", сподели германецът пред медиите в родината си. 

Варианти за спасението на кариерата на вратаря има. Той е в полезрението на мениджъра на Ливърпул Брендън Роджърс, който е готов да му предложи титулярно място вместо Симон Миньоле.