Мегазвездите на испанския гранд Реал Мадрид останаха на тъмно в албанската столица Тирана по време на контрола срещу новака в албанската първа лига - Грамоци Ерсек.

Срещата се игра по идея на собственика на Грамоци - бизмесмена Резарт Тачи, който плати повече от 2 милиона евро на Реал Мадрид за десетчасово пътуване до Тирана.

По време на срещата обаче изгасна тока на стадиона и Кристиано Роналдо, Кака и компания трябваше да чакат близо час и половина, преди да бъде възстановено електрозахранването.

Междувременно звездите на Реал бяха принудени да правят разгряващи упражнения в съблекалнята, за да не замръзнат в студеното време.

Албанците изненадващо поведоха в резултата с гол на Даниел Ксаха в 3-а минута, но с попадения на Кака и Карим Бензема Белия балет спечели с 2:1.

След мача капитанът Раул бе единственият футболист от Реал, който остана на терена за връчването на купата, след което с бързи крачки напусна стадиона в компанията на бодигардове.

„Слава Богу, в крайна сметка мачът се проведе. Но това, което се случи, е предупреждение, че трябва да направим подобрения по единствения си истински стадион”, каза бившият албански национал, а сега телевизионен коментатор Сюлейман Старова.