Разлъката между Жозе Моуриньо и Реал Мадрид доведе до излизането на „бял свят“ на редица скрити неща. Вече бившият треньор на „лос бланкос“ даде обширно интервю за Punto Pelota, като не пропусна да разкрие някои истини за две от португалските звезди на „балета“ - Пепе и Кристино Роналдо.

„Последното нещо, което мога да кажа е, че Пепе бе с повече от единия крак извън клуба. Той дълго време страда от контузия и аз бях човекът, който го върна в тима, който се бореше за неговото оставане. Въпреки това, той не успя да приеме едно нещо – на негово място заигра дете (Рафаел Варан), 12 години по-малко от него. Но по моите виждания, той го заслужаваше“, обясни Моу каква е била ситуацията с португалския бранител на Кралския клуб Пепе.

„Колкото до Роналдо – с него имах само един единствен проблем. Той е човек, който не приема никаква критика. За трите сезона, в които игра под моето ръководство исках да подобря някои неща при него, но той не приема чуждо мнение, мисли си, че знае всичко“, коментира личността на сънародника Кристиано Роналдо Специалния.