Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо официално поднови договора си с испанския гранд. Новият контракт на португалеца е за пет години. На специална пресконференция на „Сантяго Бернабеу“ Роналдо сложи подписа си под споразумението, което е до 2018 година.

Португалският национал и президентът на клуба Флорентино Перес седнаха заедно пред събралите се журналисти, за да оформят документите. По-рано се появи информация, че играчът ще получава по 17 милиона евро на сезон.

„Искам да благодаря на съотборниците си, на треньора и на президента. Най-накрая успахме да постигнем съгласие, което ме прави изключително щастлив“, бяха първите думи на футболиста.

СНИМКИ: Щастливият Роналдо подписа новия си контракт

източник: Gulliver/Getty Images

„Наистина съм щастлив тук. Благодарен съм и на всички фенове, които винаги ме подкрепят – във всеки мач и извън терена. Тук съм заради тях“, допълни звездата на Реал Мадрид.

Запитан, дали ще бъде с най-високата заплата, Кристиано Роналдо се опита да омаловажи важността на парите:„В живота има и по-важни неща. Чувствам се част от този проект, затова въпросът дали аз съм най-добре платеният, вторият или третият, не е важен.“

Кристиано Роналдо даде да се разбере, че за него Манчестър Юнайтед остава в миналото и сега е съсредоточен единствено върху играта си за Реал Мадрид.

СНИМКИ: Щастливият Роналдо подписа новия си контракт

източник: Gulliver/Getty Images