Старши треньорът на Хетафе Бернд Шустер сподели, че е имал добро предчувствие, че отборът му може да сломи Барселона преди снощния полуфинал реванш за Купата на Краля. Предчувствието на наставника се сбъдна, след като неговите момчета победиха с 4:0 и се класираха на финал, като оставиха немския специалист доволен от видяното.

Той повтаряше нееднократно преди мача, че обръщането на резултата в полза на Хетафе след загубата с 2:5 в първата среща, е напълно възможно.

„Това е най-хубавият миг в треньорската ми кариера,” заяви Шустер. „За първи път достигам финал. Много съм доволен и се гордея с това, което показахме. Понякога преди мач имам особено силно предчувствие. Всеки ми повярва, от президента, през медиите до феновете, и това се отрази на терена. Наистина имах предчувствие, че нощта ще е страхотна за нас,” добави наставникът.

Във финала през юни Хетафе ще играе със Севиля. Шустер не си позволи толкова смели коментари, но звучеше спокоен и уверен. „За 90 минути всичко може да се случи, както видяхме всички днес, и трябва да вярваме в това,” каза той. „Ще дадем всичко от себе си срещу Севиля и се надявам да имаме и малко късмет,” завърши Шустер.