Старши треньорът на Реал Мадрид Бернд Шустер все още не може да намери успешната формула, която да носи победи на „кралския клуб”. 24 часа преди реванша за Суперкупата на Испания срещу Севиля, немският специалист обмисля промяна в схемата на игра, в която да включи и новите попълнения Снайдер и Дренте.

Испанските медии не спират да критикуват Шустер, че Реал продължава да е неорганизиран отбор, с неясна тактическа постройка, в която футболистите не могат да осъзнаят на какъв пост играят.

Според вестник „АС”, утре Шустер ще остави на резервната скамейка капитана Раул, а за сметка на това в състава ще попаднат със сигурност Рууд Ван Нистелрой и Уесли Снайдер. Наставникът вижда в Снайдер идеален вариант, който да играе зад централния нападател. Очаква се Диара, Гути, Робиньо и Дренте да са в халфовата линия.

Основният проблем според Шустер е фактът, че Реал създава твърде малко положения, от които не успява да реализира почни нищо. Именно затова той обмисля да не използва Раул, който вкара само едно попадение в предсезонната подготовка.