Германският наставник на Реал Мадрид Бернд Шустер нападна главния съдия след загубата от Севиля с 3:5. „Не съм доволен от арбитъра. Той повлия на нашата игра. Сигурен съм, че един от головете на Севиля бе от положение на засада. Искам да изгледам на запис мача и тогава ще бъда категоричен”, коментира специалистът.

„Не съм доволен от това, което показахме през първите 45 минути. През второто полувреме подобрихме играта си. Севиля игра много добре на контраатаки. Не съм доволен от защитниците. Имам сериозни забележки към играта на Пепе и Канаваро”, допълни старши треньорът на „белия балет”.

„Няма начин да съм спокоен след такъв луд мач. Оставих Гути резерва, защото Раул трябваше да започне мача. Това е мое решение, което в течение на мача се видя, че е грешно. Раул игра много слабо и това се видя от всички наши фенове”, сподели бившият наставник на Хетафе.

„Очаквани един много тежък сезон и трябва да променим играта си, защото ще губим много, ако продължаваме по този начин. Трябва да си вземем поука от мачовете със Севиля”, завърши Бернд Шустер.