Президентът на Севиля Хосе Кастро смята, че отборът има всички шансове да се пребори за титлата в Примера дивисион в конкуренцията на Реал Мадрид и Барселона.

„Предстои ни един истински финал срещу Реал Мадрид. 90 минути, в които ние трябва да бъдем безкомпромисни и да постигнем победа. Наясно сме, че съперникът ни се намира в много добра форма, но съм сигурен, че двубоят ще се различава от тези за купата. И в двата мача ние не бяхме с оптималния си състав, тъй като приоритетът ни е шампионата. Всички в Севиля сме устремени към спечелването на шампионската титла и смятаме, че това е постижима цел“, коментира Кастро.

„Нашата реална цел е да си осигурим участие и през следващия сезон в Шампионската лига, но не трябва да подминаваме с лека ръка шансовете, които ни се откриват. В клуба всички са наясно колко голям мач ни предстои на нашия стадион. Трябва задължително да спечелим. Хорхе Сампаоли напълно вярва във футболистите и смятам, че ще се поздравим с крайния успех“, добави президентът на Севиля.

Севиля поиска наказание за Серхио Рамос

„Ние сме Севиля и сме способни на невероятни неща. Здраво стъпили сме на земята, но в същото време това не ни пречи да мечтаем и да преследваме високите си цели“, каза още Хосе Кастро.