Севиля гостува на Валенсия в интересен сблъсък от испанската Ла Лига. Андалусийци излизат за задължителна победа, с която тимът на Хулен Лопетеги ще ги доближи на само две точки от лидера Реал Мадрид.

Двубоят е тази вечер от 22:30 часа и може да го наблюдавате в пряко предаване по MAX Sport 4.

Севиля се намира в отлична форма, но не същото може да се каже за тима на домакините. „Прилепите” показват колебливи игри, а в последните си два мача записа две загуби. Валенсия е на десетата позиция в Ла Лига.

Въпреки разочарованието в турнира за Купата на краля, където Севиля претърпя поражение от големия съперник Реал Бетис, гостите ще се опитат да се върнат на победния път още тази вечер. До загубата от Бетис, тимът на Севиля имаше седем поредни двубоя, в които не познаваше вкуса на поражението.

Тимът на Лопетеги обаче не може да се похвали с много добър голов рекорд. В последните си шест мача Севиля е отбелязал само седем гола.В същото време обаче, отбраната на тима е най-добрата в шампионата.

В същото време Валенсия ще се опита да се върне на победния път след двете поражения в Ла Лига, съответно от Еспаньол и Реал Мадрид. „Прилепите” се намират на пет точки от четвъртия Атлетико Мадрид.