Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо отскоро е необвързан, но явно не иска дълго време още да е така. Малко след раздялата си с прелестната рускиня Ирина Шейк, сега португалецът се е опитал да оплете в мрежите си поредната красавица. 

Става въпрос за бразилския топмодел Алине Лима, която сега живее в Австралия. Ослепителната хубавица не спира да пуска провокативни снимки в профила си в Инстаграм и точно там футболната звезда се е опитал да я свали. 

Според вестник "Мирър", Роналдо пратил съобщение до бразилката с текст: "Защо не ми покажеш твои снимки от фитнеса". Тя обаче тактично го отрязала с отговора си: "Не мисля, че това ще се хареса на гаджето ми". 

Португалецът обаче не го приел за отказ и контраатакувал дръзко с: "Няма нужда той да знае за това. Аз ще си мълча, предполагам и ти. А може да пратиш снимка и с приятелка и после да се видим." Алине обаче пак го отрязала. 

Тази кореспонденция между двамата станала достояние на таблоида благодарение на "услужлив" приятел на бразилския топмодел, който пратил съобщенията до редакцията. Засега няма официална реакция от Кристиано Роналдо.