Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо направи интересни разкрития за първите си дни, когато е започнал да тренира футбол. Той сподели, че се е подготвял само за удоволствие и от любов към топката, а дори не е мислел да става футболист, камо ли от световна величина. 

"Когато бях малък, всеки ден тичах по топката с другит деца. Един ден баща ми дойде и ме попита дали не искам да тренирам в местния отбор, докато той е на работа и после да ме взима. Веднаг се съгласих."

"Тогава не съм си мислил за кариера, просто исках да играя. Харесваше ми да съм част от отбор, а пък и баща ми постоянно ме гледаше. Но отначало се чувствах по-различен от другите деца, точно защото не мислех за кариера."

"Никога не съм и подозирал, че ще нося екипите на Спортинг, Манчестър Юнайтед или Реал Мадрид. Тогава просто ми се риташе, а през главата ми дори не минаваше мисъл, че имам някакъв талант", сподели Роналдо. 

Той разкри, как с времето тази идея е започнала да зрее в съзнанието му и постепенно е започнал да мечтае да носи екипа на някой от големите европейски отбори и да е на върха в този спорт. 

"След три или четири години тренировки започнах да си мисля: "Искам да играя в някой от големите отбори!". Гледах всички мачове по телевизията и си представях как съм на терена и постепенно узрях", сподели още Роналдо.