Голямата звезда на Реал Мадрид Кристиано Роналдо не харесва тактиката и стила на игра, които налага наставникът на тима Зинедин Зидан. До това заключение стигнаха медиите в Испания, след успеха на „белите“ с 3:1 над Леванте в мача от 27-я кръг на Ла Лига.

Роналдо: Все още не всичко е загубено

Португалецът бе уловен доста пъти от камерите да дава указания на съотборниците си, призовавайки ги да изнесат играта в по-предни позиции.

Зидан: Всички в Реал сме зад Роналдо

По устните на трикратния носител на Златната топка се чете, как вика всички линии да се изнесат напред, като персонално се обръща към Варан, Хамес Родригес и някои други. Може би най-разгорещена е дискусията с Пепе, който казва на сънародника си: „Не можем да сме тук“, а Роналдо му отвръща: „Всички сме отзад“. Именно този кратък, но съдържателен разговор наведе медиите в Испания на мисълта, че Роналдо е призовавал съотборниците си да нарушат треньорските указания.

El Mundo: Чуйте, чуйте добре какво казва Роналдо

Различните издания стигнаха до заключението, че нападателят не харесва тактиката на Зидан и заради това си е позволил конфронтации с останалата част от отбора.

Роналдо разкри за какво мечтае

Припомняме, че Роналдо вкара първия гол за успеха над Леванте.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS