Кристиано Роналдо и Лионел Меси в един отбор! Колкото и странно да звучи звездите на Реал Мадрид и Барселона може да си партнират в един състав, твърди Mundo deportivo.

Според изданието УЕФА работи усилено по проект да има Мач на звездите, по подобие на това, което се случва в НБА. Идеята е всяка година най-големите футболни звезди на Стария континент да се събират и да изнасят спектакъл за своите фенове, а участието на Меси и Роналдо е гарантирано.

Колкото до това на какъв принцип ще бъдат разделени футболните звезди, информацията, която е известна до момента, гласи, че ще има отбор на Северните лиги и отбор на Южните лиги /отново по аналог от НБА, където отборите се групират от Западната и Източната Конференция/. Така по всяка вероятност в отбора на Северните лиги ще влязат най-отявлените имена на Висшата лига, Бундеслигата, руската лига, докато в отбора на Южните лиги ще се изявяват водещите имена на Примера дивисион, Серия А и Лига 1.

Твърди се, че това събитие ще се превърне във водещо, най-вече заради тези, които ще участват в него, а от Европейската футболна централа работят усилено, за да стане то факт.