Звездата на Барселона Роналдиньо заяви, че няма никакво намерение да напуска сегашния си тим, за да се присъедини към Челси.

Бразилецът бе свързван с евентуален трансфер на „Стамфорд Бридж”, след като Жозе Моуриньо напусна. „Караоката”, който е контузен и не взе участие в последните три срещи за каталунците, има още 2 години и половина до края на контракта си.

„Никакъв Челси, никакъв Милан – оставам в Барселона. Това е моето желание – това е желанието на Роналдиньо”, заяви бразилецът.

Личният живот на звездата попадна под светлината на медийните прожектори, в следствие на което започнаха коментари около професионализма на играча, който заяви, че иска да се защити от нападките, като покаже добра игра на терена.

„Приказките по мой адрес ме дразнят, тъй като съм тук от 5 сезона, през което време винаги съм се държал по един и същи начин”, призна още той пред „Daily Express”.

„Да, притесняват ме тези неща, но това е нормално - не винаги животът е прекрасен. Доволен съм, тъй като животът ми е фокусиран върху работата ми и ще дам отговора си на терена. Там е мястото, където ще говоря”, завърши Рони.