Бразилският виртуоз от Реал Мадрид Робиньо смята, че „белите” са играли като машина при разгрома с 5:1 нанесен на Валенсия.

„Знаехме, че това е много важен мач и за двата отбора. След гола на Раул всичко се получаваше в нашата игра. На „Местая” Реал Мадрид играеше, като една машина. Такъв Реал иска Шустер, футболистите и всички мадридисти. Във всеки мач играем за да вземем трите точки. Не мисля, че Валенсия игра слабо, просто ние направихме най-добрия си мач от началото на сезона”, отсече звездата на „балета”.

„Искам и срещу Севиля да покажем същата класа, както в мача с Валенсия. Този отбор играе много силно и рядко губи като домакин. Севиля също иска да се бори за титлата. Севиля се брани добре и атакува добре. Голям отбор”, похвали следващия съперник на Реал Робиньо.

„Знам, че очакванията към този мач са големи. Хората в Мадрид чакат нова победа, аз също”, продължи крилото на „белите”.

„Златната топка е най-големият приз, който може да спечели един футболист. Мечтая си за нея още от дете. Работя много, за да сбъдна тази мечта”, обяви бразилският национал.

„Икер Касияс е най-добрият вратар на света. Никога през живота си не съм виждал спасявания като неговите”, сподели впечатленията си Робиньо.

„Барселона притежава много силни футболисти, Реал също. Един отбор не зависи от това, колко са добри футболистите на хартия. Всичко зависи от това какво демонстрират на терена. Ние сме лидери и играем много хубаво”, показа нужното самочувствие бразилското бижу на Реал Мадрид.