Футболистът на Бока Хуниорс Хуан Роман Рикелме определи суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо като футболист, който блести най-вече в популярната игра PlayStation. Аржентинецът категоризира Меси като най-големия състезаел на Барселона, но най-силно представящия се е Иниеста.

„Барселона имаха невероятен късмет да съберат такива играчи. Меси, Иниста, Пике са уникални, наслаждават се на това, което правят“, категоричен бе полузащитникът.

„По принцип на всеки отбор ще му е изключително трудно да се изправи срещу Барселона. С много късмет би могъл да направи нещо. Барселона в момента са на гребена на вълната, важното сега е те да запазят спокойствие“, отбеляза аржентинският национал.

Що се отнася до неговите любими играчи, Римкелме заяви: „Меси е най-големият и най-добрият в света, но Иниеста играе много по-добре: знае кога да отиде напред и кога да се върне назад. А за Кристиано Роналдо – той е играч на PlayStation, там е бърз, играе с глава бележи от движение...“, завърши футболистът на Бока Хуниорс.