Легендата на Реал Мадрид Раул Гонсалес е уверен, че още едно негово постижение ще бъде запратено в историята от сегашната най-голяма звезда на "белите" Кристиано Роналдо. Нападателят, който доиграва последните сезони от кариерата си в САЩ, е топреализаторът в историята на "кралския клуб". 

Той има 323 попадения в кариерата си, но португалецът го преследва и вече има 290 във всички турнири с бялата фланелка. През миналата седмица пък той го изравни и по отбелязани голове в евротурнирите. 

"Сигурен съм, че Роналдо ще ме задмине. Във формата, в която се намира, това е просто въпрос на време. Дали ще е сега, или след една, две, три години, няма значение. Факт е само, че ще се случи."

"Видяхте какво направи с рекорда ми в Шампионската лига. Просто той и Меси са с огромна преднина в качествата си спрямо всеки друг останал футболист в целия свят. Определено Кристиано е един от най-добрите футболисти в историята на футбола", сподели Раул пред Goal.com. 

Между него и Роналдо по отбелязани голове в историята на Реал Мадрид е една друга легенда. Покойният вече Алфредо ди Стефано има на сметката си 308 попадения с екипа на мадридчани.