Наставникът на Севиля Хуанде Рамос заяви, че мачът от Шампионската лига срещу Славия Прага е много важен за неговия отбор, особено след загубата от Арсенал при първото гостуване от надпреварата за испанския тим.

След поражението на „Емирейтс СтейдиъмСевиля претърпя неуспехи във всичките си три мача от Примера Дивисион. Сега, носителите на Купата на УЕФА имат шанс да обърнат нещата в своя полза. Рамос съзнава, колко важна е предстоящата среща и призова феновете на отбора да го подкрепят, въпреки неуспехите в последно време.

„Мисля, че този мач, ще бъде, може би не най-важният в историята на тима, но със сигурност в последните няколко години. Това е сблъсък от Шампионската лига, а това, от което имаме нужда най-много в момента е подкрепата на нашите привърженици”, започна специалистът.

„Изключително важно за нас е да победим Славия, за да се изравним с тях по точки, а ако феновете ни изоставят, това ще бъде наистина много неприятно. Няма да променям стила на игра. Мисля, че най-добрият начин да постигнеш победа е като играеш добре. Нужен ни е този успех, за да успокоим нервите в състава, заради слабото ни представяне – такова нещо не ни се бе случвало скоро”, сподели още Рамос.