Хърватският футболист на Барселона Иван Ракитич заяви, че Лионел Меси, Луис Суарес и Неймар са най-добрите приятли в света.

„Тримата са различни характери, но на терена цари пълна хармония между тях. Може да звучи много натруфено, но Меси, Суарес и Неймар са най-добрите приятели в света, най-вероятно и най-добрите в историята на футбола“, коментира Ракитич.

„Нямате представа какво е отношението между играчите в съблекалнята. Вкарваме много голове, печелим мачове и титли, но винаги може и по-добре да се представяме. Аз лично се стремя с всеки изминал ден да подобрявам представянето си“, добави хърватинът.

„Луис Енрике има огромни заслуги за успехите на Барселона и за настроението в отбора. Той знае винаги какво да изисква от играчите си. Освен това планира всичко до последния детайл. Обича много да общува с играчите и дистанцията е много скъсена“, продължи футболистът на Барселона.

„Спечелването на Ла Лига винаги е било приоритет за нас. Това е най-важната надпревара, защото е и най-трудната. През този сезон в Шампионската лига ще ни бъде много по-трудно в сравнение с миналата кампания. Нашите амбиции обаче винаги са били да триумфираме в края на сезона“, каза още Иван Ракитич.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS