Напусналият Валенсия треньор Чезаре Прандели се е почувствал унизен на "Местая" и призна, че това е причината да поиска неочаквано да си тръгне. Така той изкара само три месеца в отбора. 

"Когато повече не можех да работя в прозрачна обстановка, се почувствах унизен. Когато ме назначиха, имах уверението, че ще бъда треньор и спортен директор, но нито веднъж нямах възможността да работя по този начин."

"Имахме разбирателство основният ни приоритет в селекцията да е привличането на Симоне Дзадза. Имахме сделка с него, всичко беше уговорено и след като 20 дни работехме по тази сделка, идват и ме питат дали не искам някого другиго."

"Това ме побърка. Почувствах се унизен и предпочетох да прекъсна контракт, от който имаше 18 месеца до края. Може би със спестените пари от моята заплата, Валенсия ще имат пари да купят някого, от когото смятат, че имат нужда."

"В крайна сметка Дзадза дойде и смятам, че ще успее да помогне на отбора, но в крайна сметка Валенсия трябваше да си плати за грешките, които допусна спрямо мен в миналото", сподели Прандели пред "Медиасет".