Плеймейкърът Самир Насри за пореден път индикира, че би искал да избегне завръщане в Манчестър Сити. Понастоящем френският футболист играе като преотстъпен в Севиля и намира испанския тим като перфектното място за развитието на своята кариера.

29-годишният Насри ще остане на „Рамон Санчес Писхуан“ до края на кампанията. Дотук той се представя чудесно, като вкара 3 гола в 13-те си мача за севилци.

„Изкарах добра лятна подготовка със Сити, но имах нужда от промяна. Гуардиола държеше да остана“, разказа Насри, който има 5 сезона с „гражданите“.

„През миналата кампания получих много контузии, затова реших да започна начисто и отначало. Затова контактувах с други отбори, но когато чух за Севиля, вече знаех, че имам нужда да дойда тук.“

„Ако знаете нещо за футбол, то е, че Севиля успя да върне много футболисти обратно на върха. Разпитах своите съотборници (в Сити – б.р.) Хесус Навас, Давид Силва и Нолито за клуба, за града и за всичко, което ме интересуваше. Тук храната е добра и момичетата са много красиви. Говорих и с Гуардиола, а той ми каза, че тук има страхотен треньор в лицето на Хуанма Лило (помощник-треньора в Севиля – б.р.). Само това ми беше нужно да чуя. Вече знаех, че това е перфектното място“, добави Насри.