Наставникът на Реал Мадрид - Зинедин Зидан, заяви, че почивката на отбора ще бъде изключително кратка, тъй като усилената работа трябва да продължи заради предстоящия двубой с Манчестър Сити в Шампионска лига.

"Сега вече мога да мисля за Манчестър Сити. Ще се борим до последната секунда, за да стигнем до следващия кръг. Сега ще се отдадем на кратка заслужена почивка, защото последните 2 седмици бяха наистина тежки", призна Зизу.

Френският специалист за пореден път призна, че е било изцяло негово решение да не пусне Гарет Бейл в двубоя. Зизу коментира и случая с Еден Азар, който не записа особено впечатляващ сезон в първата си година с бялата фланелка. 

"Еден завърши сезона с някои проблеми. Надявам се, че през почивката ще се възстанови напълно. Лекарите просто искат да се уверят, че той е добре", заяви Зидан.

Междувременно, от лагера на Леганес възроптаха срещу ВАР. В последните минути на срещата отборът имаше претенции за дузпа, но ситуацията бе подмината и играта продължи. Това бе важно за тима, тъй като при евентуално реализиране от бялата точка, Леганес щеше да се спаси от изпадане. 

"Аз съм привърженик на идеята за вар ВАР, но не вярвам на човека, който решава дали да се стигне до преглед на ситуацията", заяви треньорът Хавиер Агире.