Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан заяви, че никой не може да му отнеме желанието да работи здраво. Такъв коментар направи специалистът във връзка с многото критики по адрес на клуба в последните месеци. Те са породени от по-колебливите изяви на отбора напоследък.

„Искаме да приключим добре елиминацията. Искаме да играем добре и да минем напред“, бяха първите думи на Зизу на пресконференцията преди реванша за Купата на Краля срещу Нумансия. „Белите“ имат аванс от първата среща 3:0.

Зидан: Ясно ми е, че няма да изкарам 10 години в Реал Мадрид

„Има много мачове и аз се нуждая от всички свои играчи. Има хора, които си мислят, че някои футболисти са зле и трябва да бъдат извадени. За мен е важно да има единство. Никой няма да напуска кораба. Вината е споделена, като аз нося най-голяма част от нея. Направихме две прекрасни години. Сега е нужно да работим повече от всякога“, коментира Зизу.

С оглед отворения трансферен прозорец, Зидан бе запитан нуждае ли се от нови попълнения.

„Аз нямам нужда от никого. Имам състав и в него мисля, че са точно моите играчи. Този сезон имаме трудности. Ще анализираме нещата, ако има нужда от промени, ще ги направим“, добави специалистът.

Валдано: Зидан дойде, за да коригира Бенитес, сега е нужно да поправи себе си

„Не ме боли от критиките. Знаех и преди, че да си треньор е тежка работа. Не може винаги да си добре. Никой няма да ми отнеме желанието да работя здраво“, коментира още Зидан.