Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан заяви, че вратарят на Атлетик Билбао Кепа Арисабалага е много добър, но не е негов футболист и не иска да коментира.

„Реал Мадрид винаги има най-добрите футболисти. Разполагаме с Кейлор Навас, който е най-добрият вратар. Имам пълно доверие на всички футболисти, които са част от отбора. Кепа е много добър, но не е мой вратар“, коментира Зидан.

„Имам Кейлор Навас и Кико Касия, ще видим какво ще се случи, когато отвори трансферния прозорец през зимата“, добави наставникът на Реал Мадрид.

„Не сме говорили за нови попълнения и за привличането на Кепо. Имаме мачове, които са важни за нас. Когато отвори трансферният пазар, ще коментираме“, продължи специалистът.

„Предпочитам да говоря за моите футболисти, а не за тези, които евентуално могат да дойдат в бъдеще. Има много, които могат да дойдат. Има много добри футболисти. В същото време Реал Мадрид разполага с отлични играчи. Това не ми е проблемът сега. Аз имам проблем с футболистите, които са част от моя състав и трябва да ги подготвя за предстоящите мачове.“

Зидан: Не мога да кажа кога Бейл ще се завърне в игра

„Няма да ме изненада, ако Кристиано Роналдо спечели „Златната топка“. Той е изключително амбициозен човек. Напълно заслужава тази награда“, каза още Зинедин Зидан.