Нападателят на Барселона Луис Суарес може би сам отразя всичките си пътища към реабилитиране за финала в Купата на Краля, пише вестник „Марка“. Според мадридското издание изказването на уругваеца след равенството 1:1 на „Камп Ноу“ ще му изиграе лоша шега.

Както е известно, в края на полуфиналния реванш футболистът на каталунците беше отстранен от игра с втори жълт картон, като отсъждането на Хесус Хил Мансано определено беше спорно. Така звездата няма да може да играе за каталунците във финала.

Суарес: Съдията искаше да не играя във финала

Съдийската комисия в Испания е решила освен провинението да вземе под внимание и думите на Суарес след мача. Тогава той атакува остро арбитъра. „Смея се на моето изгонване. То беше нещо, което очаквах. Беше ясно, че реферът иска да го направи. Бесен съм“, заяви нападателят.

Заради тези критики потенциалното наказание на Суарес може да се окаже 2 или 3 мача. Барселона вече обяви, че ще обжалва червения картон в опит той да бъде анулиран, а футболистът да бъде на линия за финала. Според източници на „Марка“ ситуацията не изглежда никак обещаващо за голаджията на Барса.