Закачките между футболисти в съблекалнята са неизбежни и са се превърнали в част от ежедневието на занимаващите се с футбол. Благодарение на модерните технологии и социалните медии обаче играчите могат да пренесат закачките и в интернет. В доказателство затова се превърна профила на Рио Фърдинанд в Инстаграм, в който бившият английски национал си сътвори забавна дискусия със своите бивши съотборници Кристиано Роналдо и Патрис Евра.

Фърдинанд е единствен от тримата, който вече не е активен футболист, но въпреки това прави всичко възможно да поддържа форма. Бившият капитан на Манчестър Юнайтед публикува в Инстаграм видео от своите иновативни тренировки. Роналдо обаче очевидно не остана много впечатлен, защото коментира под видеото: "Какво по дяволите е това??????"

Фърдинанд пък веднага отговори: "Кристиано, нуждаеш се от това в твоя живот...нуждаеш се от здрав гръб и здрав корем на твоите години!! Бих искал да правех повече такива неща, когато играех!"

Рио обаче не завърши дотук. Той публикува още едно видео със своите тренировки, отправено този път директно към Роналдо: "Това е нещо за теб, Кристиано."

 

This is a bit of you @cristiano 💪🏽 Exercise - Upper Body Pull!! #JustShowUp

A video posted by Rio Ferdinand (@rioferdy5) on

И докато Роналдо явно бе зает да отговаря на бившия си съотборник, в забавата се включи настоящият футболист на Ювентус Патрис Евра: "Наистина започвам да се притеснявам за теб...скоро ще изглеждаш като Арнолд Шварценегер. Харесвам тази игра хахахаахх".