Закачките между футболисти в съблекалнята са неизбежни и са се превърнали в част от ежедневието на занимаващите се с футбол. Благодарение на модерните технологии и социалните медии обаче играчите могат да пренесат закачките и в интернет. В доказателство затова се превърна профила на Рио Фърдинанд в Инстаграм, в който бившият английски национал си сътвори забавна дискусия със своите бивши съотборници Кристиано Роналдо и Патрис Евра.

Фърдинанд е единствен от тримата, който вече не е активен футболист, но въпреки това прави всичко възможно да поддържа форма. Бившият капитан на Манчестър Юнайтед публикува в Инстаграм видео от своите иновативни тренировки. Роналдо обаче очевидно не остана много впечатлен, защото коментира под видеото: "Какво по дяволите е това??????"

Фърдинанд пък веднага отговори: "Кристиано, нуждаеш се от това в твоя живот...нуждаеш се от здрав гръб и здрав корем на твоите години!! Бих искал да правех повече такива неща, когато играех!"

Забавни закачки в интернет между Роналдо, Фърдинанд и Евра

Рио обаче не завърши дотук. Той публикува още едно видео със своите тренировки, отправено този път директно към Роналдо: "Това е нещо за теб, Кристиано."

 

This is a bit of you @cristiano 💪🏽 Exercise - Upper Body Pull!! #JustShowUp

A video posted by Rio Ferdinand (@rioferdy5) on

И докато Роналдо явно бе зает да отговаря на бившия си съотборник, в забавата се включи настоящият футболист на Ювентус Патрис Евра: "Наистина започвам да се притеснявам за теб...скоро ще изглеждаш като Арнолд Шварценегер. Харесвам тази игра хахахаахх".