Голямата звезда на Барселона Лионел Меси отново смени визията си, акцентират медиите в Испания. След като близо две години аржентинецът традиционно се показваше с немалка брада, сега техничарят изненада всички, като се появи добре избръснат при петъчното занимание на каталунците.

„Блаугранас“ бяха получили почивен ден от наставника си Ернесто Валверде в четвъртък, а петкратния носител на „Златната топка“ явно се е възползвал, за да отдели време за себе си, като е предприел промени във външността.

Припомняме, че по-рано през седмицата Меси отбеляза своя осми хеттрик в Шампионската лига при успеха над ПСВ с 4:0 в първия мач и за двата състава от груповата фаза на Шампионската лига. Междувременно статистиката сочи, че за 42-ри път, откакто носи екипа на Барса, нападателят бележи три гола в рамките на един двубой.

Лионел Меси

източник: Gulliver/GettyImages

В предстоящия пети кръг в Ла Лига, Барса е домакин на Жирона. Срещата е на 23 септември от 21.45 часа. Шампионът в Примера е лидер във временното класиране с 12 точки. Жирона е седми със 7.

Да приличаш на Меси направо си е престъпление в Иран!

А ето я и новата визия на Меси: