Мадридският „АС” бързичко си намери нещо като изкупителна жертва след поражението 0:1 от Майорка в Ла Лига. Тази незавидна роля явно се падна на десния краен бранител Алваро Одриосола, който беше изгонен за два жълти картона срещу островитяните.

60-милионна покупка и все още енигма за Реал Мадрид

Именно той беше надигран твърде леко от Лаго Жуниор при откриващия гол за новака в елита, а четвърт час преди края остави тима си с 10 души след второ официално предупреждение. Със сигурност би било твърде несправедливо отговорността за негативния резултат да леген само върху неговите плещи.

Въпреки това 23-годишният получи по-специално внимание от „АС”, който наблегна на факта, че в часовете преди срещата испанският национал се е отдал на своята голяма страст – конете. Одриосола е отколешен фен на всичко свързано с благородните животни и дори притежава собствена конюшна. По тази причина в съботния ден той взел участие в наддаване, на което са били продадени 64 жребци на възраст от 1 година. Футболистът е закупил най-скъпия от тях, като предложението му по телефона достигнало до впечатляващите 50 хиляди евро.

Очевидно с тази информация явно цели да наблегне, че вниманието на футболиста е било раздвоено преди срещата.