През този сезон Самир Насри определено не може да се оплаче от футбола, който демонстрира. Французинът бе пратен под наем в Севиля, където преоткри себе си и напомни какъв огромен талант притежава.

Насри: Севиля е перфектният клуб за мен

Футболът обаче е едно, личният живот друго. Насри знае най-добре това, защото във вторник стана жертва на невероятна атака от страна на бившата си приятелка чрез Туитър.

Насри и моделът Анара Атанес бяха заедно около 4 години, в които връзката им определено бе доста бурна. На няколко пъти двамата се разделяха като това винаги се случваше шумно. През ноември 2015 Насри отправи неприятни думи спрямо Атанес в Инстаграм. В същото време пък моделката бе влязла в словесен спор с Дидие Дешан, за да защити любимия си.

Когато Насри се премести в Севиля, Атанес замина с него и така опроверга информациите за нова раздяла. Сега обаче явно раздялата е окончателна като най-вероятно красавицата е хванала Насри в прегрешение.

Отмъщението ѝ обаче бе солидно...във вторник вечер Анара влезе в профила на Насри в Туитър, от който публикуваше различни злобни спрямо футболиста коментари. Тя обвини клиника, че е осигурила сексуални услуги на французина, а най-лекият статус бе: "Съжалявам, че съм ужасна личност и човек, който не е лоялен на никого, включително на моето семейство и приятелка от 4 години. Честита Нова година".

В последствие Насри изтри коментарите и обясни на своите последователи, че е станал жертва на хакерска атака.

 Насри разкри още за секс-забраната в Манчестър Сити