Звездата на Лестър Рияд Марез май в крайна сметка се прибра в Англия и трансферната лудост, която го бе обзела вчера му донесе единствено часове в чакане на летището. Както BBC вчера съобщи, алжирецът очакваше разрешение по своя казус, като според медиите крайните дестинации бяха три – Арсенал, Челси и Барселона.

Марез все пак е в Лондон, подписва с Челси

В последствие отново онлайн изданията отрекоха за всеки по отделно, че проявява интерес към футболиста. Така Марез остана „като в небрано лозе”, а трансферният прозорец в Англия си затвори без да го чака.

Следователно вече първите две възможности са напълно изключени. Остава Барса. Каталунският гранд също върши делата си в последния момент. След като вчера се появи информация, че Филипе Коутиньо вече е в кърпа вързан на „блаугранас” и едва ли не трансферът му ще бъде обявен до края на деня, трансфер все още чакаме.

Марез на кръстопът, двоуми се между Англия и Испания

Припомняме, че за план „Б” на Барселона се смятат Пауло Дибала от Ювентус и Тома Лемар от Монако. Това означава, че Марез може би е план “C” и Барселона ще се насочи към него в последните минути преди затварянето на прозореца в Испания.

От друга страна Марез може неочаквано да се озове и в друг испански клуб. Очакваме с нетърпение развитието...