Звездата на Лестър Рияд Марез получи разрешение да напусне лагера на националния отбор на Алжир, за да финализира трансфера си в новия си тим. Кой обаче ще бъде той?

Почна се с абсурдите! Барса с оферта от 160 млн. за Дибала

26-годишният футболист има оферти от Арсенал и Челси. В последния момент обаче в надпреварата се включва и още един стар познайник, който в края на трансферния прозорец опитва да играе на всички фронтове – Барселона. Според AS каталунците са започнали извънредни преговори с Марез, след като стана ясно, че Ливърпул най-вероятно няма да склонят да продадат Филипе Коутиньо.

Алжирецът е наясно, че остава план „Б” за Барселона, което може да се окаже решаващо в последния ден от трансферния прозорец. Както е известно в Англия той затваря тази вечер, но в Испания вратата се тръшва чак на 2 септември в 01:00 часа българско време.

Рома прекрати похода за Марез, ще атакува Барса

Това означава, че Марез може и да не иска да рискува да чака каталунския гранд, който може би ще опитва да измъкнае Коутиньо до последния момент от лапите на мърсисайдци.

Иначе Марез ще струва на Барселона най-малко 50 милиона евро. По-рано през лятото Рома предложи не една и две оферти за футболиста, но до сделка така и не се стигна.