Напрежението в Реал Мадрид може да се реже с нож след тежката седмица, в която всичко за клуба рухна наведнъж. В рамките само на шест дни отборът загуби всички шансове за трофей в първенството, Купата на Краля и Шампионската лига, а това е довело и до конфликт между две от водещите фигури на "белите". 

Вестник "Марка" съобщава, че капитанът Серхио Рамос и един от заместниците му с лентата Марсело са се сдърпали на последната тренировка преди снощния мач с Валядолид. А поводът е бил изключително дребен, което само доказва колко е напрегната обстановката. 

На заниманието е имало мачле на малки вратички между два тима, предвождани именно от колегите в отбрана на мадридския клуб. Отборът на бразилеца стигнал до победата и той започнал да се радва ентусиазирано на успеха. 

Рамос отишъл при него ядосан и му казал да спре, на което получил отговор от южноамериканеца, че той така празнува всеки свой успех, независимо от залога. Наложило се двамата да бъдат разделяни от съотборниците си, за да не се стига до физически контакт, а дискусията между тях продължила цели няколко минути. 

В крайна сметка, страстите се уталожили и двамата заровили томахавките. Интересното е, че те имат един общ агент - Рене Рамос, който е брат на капитана на Реал. Очаква се след края на сезона Марсело да премине в Ювентус.