Временният треньор на Барселона Серхи Бархуан заяви на днешната си пресконференция, че не е в течение по какъв начин са тренирали футболистите до момента и не е напълно запознат с моментното им състояние.

Както е известно, той беше определен да води първия отбор на „каталунците“ след уволнението на Роналд Куман. В събота той ще изведе състава в мача срещу Алавес от Ла Лига.

„Начело съм от само 24 часа и няма как сега да говорим в дълга перспектива. Ако искам нещо от момчетата, то е утре да се наслаждават на играта. Удоволствие е да се работи с тях. Трябва обаче да сторим всичко, за да победим, защото битката в първенството продължава и не можем да си позволим да губим точки“, заяви Бархуан.

Серхи Бархуан

източник: БГНЕС

„Благодаря на ръководството за доверието, благодаря и на Куман. Ще се опитам да приложа мерки, които смятам, че са необходими. От мен се очаква да побеждавам и ако за тази цел трябва да предприема конкретни действия, ще го сторя“, продължи бившият ляв защитник.

„Не знам какво е физическото състояние на отбора, но днес поисках от тях да увеличат натоварването. Усман Дембеле може и да играе утре. Ансу Фати обаче няма да е на разположение, той даже не тренира“, каза още Бархуан.