Наставникът на Барселона Ернесто Валверде коментира предстоящия дуел на неговия отбор срещу Атлетико Мадрид в пореден мач от Ла Лига. Испанският специалист си пожела феновете да се вълнуват от играта на „блаугранас”, а не от изявите на Антоан Гризман, който се очаква да бъде бурно освиркан.

Причината е, че френският стрелец на мадридчани отказа да премине в Барселона през миналото лято, като направи специален филм, за да обяви желанието си да остане на „Уанда Метрополитано”. В последните седмици пък се появиха серия от информации, които гласяха, че Гризман иска да се присъедини към каталунците, които обаче вече нямат желание да го привлекат на „Камп Ноу”.

„Това, което искам да стане в събота, е феновете да гледат нас, а не играчи от противника. Публиката трябва да бъде с нас, а не срещу противника. Всеки играч е свободен да прави решенията за бъдещето си, а в събота ни предстои поредната битка за титлата. Трябва да бъдем внимателни с Антоан Гризман, тъй като е чудесен футболист”, обясни Валверде.

Треньорът бе запитан дали би искал да закупи сега Антоан Гризман, а Валверде отговори: „Сега съм треньор на Барселона, а утре имаме мач и не искам да коментирам играчите на противника”, завърши той.