Ако като футболист на Атлетико Мадрид Антоан Гризман срещне проблем от мотивационен или психологически характер, то той ще може да се обърне за помощ към своята съпруга – Ерика. Не, само защото е неговият най-близък човек, но и защото е квалифициран детски психолог.

Според информациите в медиите двамата се срещат в Сан Себастиан в Испания през 2011 година, в момент, когато Антоан Гризман играе за Реал Сосиедад.

Г-ца Чопарена учи тогава, докато Гризман се превръща в един от най-горещите млади таланти в Европа. Седем години по-късно Антоан е световен шампион с Франция и един от най-желаните нападатели в света.

Семейството им се увеличава през 2016 година, когато се ражда дъщеричката им Миа.

Ухажването, както самият Гризман разкрива, е продължило прекалено дълго. Цяла година и половина той й праща съобщения, в опит да я съблазни. Двойката мина под венчилото през юни 2017 година.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Un camino lleno de felicidad 👣⭐️ #GriziCoro

Публикация, споделена от Antoine Griezmann (@antogriezmann) на

Дамата в живота на футболиста на Атлетико Мадрид не обича да влиза под светлината на прожекторите и е отстъпила това място изцяло на френския национал.

Преди години тя списва блог за красота, но е била принудена да го деактивира през 2014 година, когато сайтът й беше залят от посетители, след като се разчу за връзката им.

След като се присъедини към Атлетико Мадрид през 2014 година, Ерика се мести с него.