Наставникът на Барселона Ернесто Валвреде призова феновете да не мислят толкова за подновяването на договора на голямата звезда на тима Лионел Меси, а вместо това да се наслаждават на играта му. Както е известно, се твърди, че всичко по новия контракт на аржентинския техничар е уредено, но така и липсва официализиране на договорката и снимка, запечатала момента.

„Не знам какво значение има появата на тази снимка. Меси е в отбора. Нека се наслаждаваме на играта му в мача, който предстои“, започна Валверде.

Шави: Меси трябва да остане до края в Барса

„Сблъсък на стилове“ - това очаква Валверде от предстоящия мач с Ювентус от груповата фаза на Шампионската лига. Срещата е в сряда, 22 ноември, от 21.45 часа. Преди нея Барса е лидер в групата с 10 точки, а „бианконерите“ са втори със 7.

Неочакваната химия между Меси и Паулиньо

„Генерално погледнато, когато играеш добре, имаш повече опции да спечелиш. Ще се постараем да създадем повече положения и да избегнем такива пред нашата врата. Ще има сблъсък на различни стилов. Ювентус ще се опита да владее топката, с оглед на това, че ще е у дома си. Ние ще се постараем да вземем добър резултат“.

„Очакваме възможно най-добрия Ювентус. Много са силни у дома си и имат сериозни качества в атака. Отборът на Юве има най-много голове в Серия А. Те се нуждаят от победата утре. Ще бъде сложен двубой, както винаги на този стадион“, допълни Валверде.