Зинедин Зидан не може да бъде спокоен за бъдещето си като треньор на Реал Мадрид, пише АС. Въпреки че отборът има четири победи в последните пет мача в Примера дивисион, темата за смяната на французина отново е актуална. Реал Мадрид е втори в класирането на Ла Лига с 36 точки, на две от лидера Атлетико, но и с два мача повече. 
 
Като основен фаворит за заместник на Зизу се смята бившият нападател на Реал Мадрид - Раул. Още в началото на декември той бе сред спряганите имена за нов наставник на Белия балет, но тогава кандидат №1 беше Маурисио Почетино, който наскоро пое Пари Сен Жермен.
 
В момента 43-годишният Раул Гонсалес Бланко води втория отбор на Белия балет, а селекция на Реал пак под негово ръководство спечели Юношеската Шампионска лига на УЕФА.
 
Като футболист Раул се превърна в истинска икона за феновете на отбора, печелейки шест пъти шампионската титла на страната, два пъти Шампионската лига, два пъти Световното клубно първенство и веднъж Суперкупата на УЕФА. На домашна сцена има още четири Суперкупи на Испания, а с националния отбор на страната е Световен и два пъти Европейски шампион. Заема и второто място за най-добър реализатор в историята на клуба с 324 попадения, като на върха е Кристиано Роналдо с 450.