Младата надежда на Реал Мадрид Марко Асенсио коментира слухове, че голямата звезда на тима Кристиано Роналдо ще напусне. Асенсио обясни, че не си представя да играе в „белия балет“ без петкратния носител на „Златната топка“.

Както е известно, след спечелената за трета поредна година Шампионска лига, Роналдо обяви, че „му е било хубаво да е част от Реал“. Тези думи разбуниха духовете и се появиха множество слухове, че голмайсторът ще се завърне в Манчестър Юнайтед или ще поеме към Пари Сен Жермен.

„Не си представям Реал без Роналдо. Той е и ще бъде много важен за нас футболист. Мадрид и Кристиано трябва да продължат ръка за ръка“, каза Асенсио пред Marca.

Запознати твърдят, че цялата сага около Роналдо е преди всичко заради желанието на футболиста да подобри финансовите параметри по дговора си. В момента той прибира по 21 милиона евро годишно. За сравнение основният му конкурент Лионел Меси от Барселона се радва на 40 милиона евро, а спряганият с Реал Мадрид – Неймар от ПСЖ се е договорил за 37 милиона евро.


Още новини: 

CR7 недоумявал истерията по Неймар в Реал 

Още преди финала Роналдо обявил, че напуска