Наставникът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне заяви, че няма очаквания само към нападателя си Антоан Гризман в мача срещу Карах, а към целия отбор. Срещата от груповата фаза на Шампионската лига е в сряда, 18 октомври, от 19.00 часа. Преди нея „дюшекчиите“ имат само една точка в актива си и са на третото място в група С. Карабах е позиция назад с нулев актив.

„Нямам очаквания само към Гризман, а към целия отбор. Продължаваме по пътя, по който сме поели. Продължавам да твърдя, че е добър. Отборът расте. Утре (18.10) знаем от какво имаме нужда и ще го търсим от самото начало“, започна Симеоне.

„Съперникът може да изглежда слаб, но това не е така. Вече имаме опит с такива състави. Щом са в Шампионската лига, ще се опитат да ни създадат трудности. Ще се постараем да се чувстваме комфортно на терена“, добави специалистът.

„Според мен отборът е добре подготвен. Винаги може да има критики, но честно казано мисля, че сме добре и изглеждаме добре. Изискванията винаги са еднакви – Атлетико да расте“, каза още Диего Симеоне.