Футболистът на Ница Жан-Микаел Сери бе категоричен, че не желае трансфер в Барселона през зимата. 26-годишният футболист попадеше сред трансферните цели на Ернесто Валверде през вече изминалия трансферен прозорец, но до сделка така и не се стигна.

Барса ще се пробва за Сери и през зимата

По-рано през седмицата испанското издание „Sport” информира, че Барселона отново смята да предприеме действия по привличането на Сери на „Камп Ноу” през януари. В интервю за “L’Equipe” обаче футболистът отряза мераците на каталунците.

 „Няма да ходя никъде през зимния прозорец, който и да ме иска. Тук се чувствам добре. Ще остана поне до юни и това е. Моето заключение след трансферната сага през лятото е, че Барселона не финализира сделката, защото не съм бил техен приоритет”, каза Сери.

Сери нападна Ница: Не изпълниха обещанието, което ми дадоха

„В момента съм напълно концентриран върху настоящия сезон, но не защото очаквам трансфер в голям клуб, какъвто е Барселона. Ако от Барса са ме харесали, то това е защото съм работил много сериозно и това ми е спечелило респект в Европа”, допълни той.

„Не съм разочарован. Много по-сериозни неща трябва да се случат, за да успеят да ме съборят. Не мога да губя нито минута, ако искам да се изкача на върха”, завърши футболистът.