Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос говори откровено за очертаващия се доста разочароващ сезон на "белия балет" в Примера дивисион. Той каза, че отборът е направил много грешки, за да стигне до ситуацията, в която се намира на 21 точки зад Барселона.

Затихващ ветеран открадна шоуто срещу Реал и BBC

"Ще продължим да се борим, за да останем възможно най-високо. Шампионската лига и остатъка от сезона трябва да ни служат за преструктурираме нещата", заяви защитникът.

"Нормално е да сме на такава дистанция. Това, което направихме грешно, е, че изпуснахме много точки в мачове, които контролирахме. Това е една от най-лошите ни години."

"Отборът работи, никой не се крие, всички се раздават и когато има трудна ситуация, трябва да се защитаваш, да сме задружни и това е единственият начин да направим нещо значимо в Шампионска лига."

"Разочаровани сме, защото като цяло контролирахме мача, но те изравниха при първата възможност. Вярно е, че това ни се случи няколко пъти през сезона, но нещата се подобряват. Трябва да продължим да работим с положителна настройка. Вярваме в качествата си", допълни Рамос.