Сагата около трансферната ситуация на Диего Коста взе нов връх. Британското издание The Sun съобщава, че футболистът на Челси е изпратил семейството си в Испания, където се очаква да се завърне и самият той.

Челси изгони Диего Коста в младежкия отбор

Фаворит за подписа на 28-годишния бразилец е Атлетико Мадрид, който обаче така и не успя да се договори с Челси цяло лято.

“Mirror” oбаче допълва информацията, че “дюшекчиите” са решени да изпратят делегация в Лондон, която да преговаря за трансфера на футболиста. Припомняме, че Атлетико има наложена забрана за трансфери до януари 2018 година.

Антонио Конте няма новини за Диего Коста

Това обаче не е единственият проблем, който съпътства евентуалната сделка между двете страни. Въпреки желанието на Коста да се завърне в Атлетико, Челси отказва да го пусне, тъй като самият той отказа да води преговори за бъдещето си, стоейки си в Бразилия цяло лято.

След като испанецът развя белия флаг и най-после се завърна в Лондон, той напълно очаквано бе изпратен да тренира с младежкия отбор на Челси.

Бешикташ спасява Диего Коста

Ясно е, че Коста продължава да не влиза в плановете на мениджър Антонио Конте и не е част от първия тим на “Стамфорд Бридж”.

Преди няколко дни италианският специалист разкри, че няма новини около бъдещето на футболиста, чието име бе спрягано и с това на турския Бешикташ.