Диего Коста се завърна на тренировъчната база на Челси в Кобъм, но от клуба веднага реагираха и изпратиха футболиста да тренира с младежкия отбор. Колата на испанския национал също бе преместена от паркинга на първия тим на този на младежкия.

Коста продължава да не влиза в плановете на мениджъра на Челси Антонио Конте и не е част от първия отбор на „Стамфорд Бридж“.

След като Челси не успя да намери купувач за спорния нападател през летния трансферен прозорец, Коста се надяваше да проведе разговор с ръководството на клуба с надеждата да възстанови мястото си в първия отбор.

Положението на 28-годишния футболист не изглежда никак добро, а мястото му по-далече от първия отбор повече от всякога.

Шефовете наредиха луксозната кола на Коста да бъде преместена от паркинга, който използват футболистите на първия състав.

Челси търси обезщетение от 54,6 милиона от Коста

Коста бе оставил белия си Рейндж Роувър на паркинга на играчите от първия отбор непосредствено пред входа на сградата на тренировъчния център, когато след намесата на шефовете возилото бе преместено.

Коста се уплаши от Челси, набързо се прибра в Лондон

Ръководните фактори в Челси също така са направили постъпки да изчистят шкафчето на Коста, след като той се отказа да се върне в Лондон.

Някои от играчите в отбора на Челси изразиха надежда, че Коста и Конте биха могли да разрешат различията, които имат помежду си, след като стана ясно, че нападателят е взел решение най-накрая да се завърне в английската столица.

Челси подава съдебен иск срещу Диего Коста

Дори и звездата на Челси Еден Азар заяви, че ще се радва да играе отново с Коста, ако той намери решение на проблемите си с мениджъра Конте.

Челси приключи темата с Диего Коста, картотекира го

По всичко изглежда обаче, че Конте е категоричен в мнението си да не разчита повече на Коста, който ще тренира с младежкия отбор.