Макар че не е част от Реал Мадрид от юли насам и не е играл за отбора от май, петкратният носител на Златната топка Кристиано Роналдо оставя огромен отпечатък и през тази вече изминаваща година за "белите". Той я приключва като техен топреализатор. 

През изминаващите 12 месеца той се появи само 22 пъти в игра с бялата фланелка, но успя да наниже 28 попадения в тях. С това постижение не успя да се похвали никой друг играч на европейския клубен шампион за този период. 

На второ място годината завършва рекордната покупка на Реал Гарет Бейл. Уелсецът приключва с 27 гола, с един по-малко от Роналдо, но реализирани в над два пъти повече мачове - цели 48. Още по-назад е третият реализатор Карим Бензема, който е поразил целта 18 пъти, но чак в 53 битки. 

Единственият друг играч на мадридчани с двуцифрен брой попадения през годината е... защитникът Серхио Рамос. Той е нанизал 10 гола в 44 мача. За тима гол през последните 12 месеца са вкарали общо 22-ма играчи, но 18 от тях имат по-малко от десет гола.

За всички 12 месеца на 2018 г. Реал е вкарал 138 попадения във всички турнири. Над 20% от тях са дело на Кристиано Роналдо, който през юли смени "Сантиаго Бернабеу" с Ювентус.